SALUTARE

Este ora

Update software

Buna seara prieteni iubitori ai marcii Tucson.Am facut un mic video despre #update_harți,#tucsy,cum sa vezi video in format mp4 si #logo_radio.Vor urma alte filmate cu fiecare subiect in parte in functie si de intrebarile voastre.Eu raspund doar despre modelul de navigator Lg de pe tucson 2015-2017 cele care au tasta de setare desenata cu o rotița dințata.Pentru ca eu pe asta am testat.Stiu ca se poate si pe android dar vom garanta doar cand va fi testat personal.
############################################
Urmatorul ghid nu este altceva decât o colectie de informatii usor de gasit pe internet. Aceasta procedura poate duce la deteriorarea sau invalidarea garantiei, astfel încât nici eu, nici administratorii grupului nu îsi vor asuma aceasta responsabilitate.
#############################################
Am rezumat în acest post link-urile pentru a profita de actualizarile din 2019 ale sistemului infotainment Tucson 2015/2017 cu WinCe.
Aveti nevoie de un #card_SD (atentie nu mini sd sau micro sd cu adaptor,nu va functiona)de 16 gigabyte pentru harta noua(pentru a nu sterge cea veche in cazul in care ceva merge prost),un sd si de 1 gigabyte e bun pentru #core_player+bootloader si un stick usb (cel pe care îl pastrati mereu conectat,eu am de 16 gigabyte) pe care veti pune muzica,video si aplicatia #tucsy+bootloader (pentru cei care vor sa instaleze tucsy).
Mai jos este procedura de descarcare si instalare a SOFTWARE-ului si a Hartilor.
Necesare pentru functionarea: un SD minim de 16 GB (8 GB nu sunt sigur daca sunt suficiente pentru harta).
1-DESCARCATI urmatoarele fisiere:
2- La sfarsitul descarcarii, veti avea doua arhive zip pe care le veti extrage pe PC.
3-Odata ce fisierele au fost extrase, continuati mai întâi cu instalarea SOFTWARE-ului.
Luati SD-ul si formatati-l în FAT32.
Acum, copiati continutul softwarului pe cardul SD
4-Deconectati cardul si mergeti la masina. ATENTIE!! RECOMANDARE FOARTE IMPORTANTA PENTRU A EVITA PROBLEMELE ÎN TIMPUL INSTALARII! Instalarea se face cu motorul pornit pentru a evita oprirea navigatorului.
Introduceti cardul SD în navigator si asteptati sa reporneasca. În acest moment urmati instructiunile de pe ecran si asteptati finalizarea instalarii, aproximativ 10 minute.
5-La sfârșitul instalarii navigatorul va reporni si puteti scoate cardul SD.
6-Pentru a va asigura ca aveti cea mai recenta actualizare verificati versiunea apasând câteva secunde pe butonul de setari (cea cu rotita dintata, ) si asteptati sa vedeti daca versiunea afisata este aceasta (20.183).
Acum trebuie sa instalati hartile.
Vom folosi acelasi SD ca înainte si dupa cum am facut deja, îl formatam si apoi copiem continutul dosarului LGENavi_2019.
8-Ca si înainte, deconectam dispozitivul SD si mergem la masina.
Puneti cardul în slot si asteptati ca navigatorul sa se reporneasca. Dupa repornire, ar trebui sa recunoasca noile harti.


Instalare Tucsy

Dupa instalarea celei mai recente actualizari, TUCSY nu mai functioneaza. Deoarece au blocat instalarea in WINCE, trebuie sa se faca prin bootloader si este chiar mai usor si mai rapid.
1. În primul rând, aveti nevoie de stick-ul USB obisnuit (cel pe care îl pastrati mereu conectat) si de un card SD (doar câteva GIGA).
2. Pregatiti cele 2 lucruri de mai sus, continuati descarcând software-ul de pe site-ul www.tucsy.it si puneti continutul arhivei pe stick.
3. Descarcati de la https://jkd.no-ip.biz/hyundai/tucsy/ instalatorul în limba italiana sau daca preferati în limba spaniola sau engleza.
4. Extrageti continutul în SD-ul formatat in fat32.
5. Du-te în masina, întotdeauna recomandam sa faceti instalarea cu motorul în functiune!
Scoateti cardul SD cu hartile si puneti-l deoparte.
Mai întâi introduceti stick-ul USB, apoi cardul SD. Navigatorul va recunoaste încarcatorul de boot si va porni automat. Faceti clic pe INSTALL TUCSY si apoi pe EXECUTE în partea stânga jos si urmati instructiunile de pe ecran.
6. Sistemul va reporni si va sfatuiesc sa înlaturati SD, altfel porniti din nou bootloader-ul. Daca uitati sa îl scoateti, faceti clic pe EXIT când începe bootloader-ul.
7. Înlocuiti cardul SD cu harti si ati terminat!
Metoda testata de mine si 100% functioneaza.

SW 183 din 2019 pentru WinCe:
Coreplayer continut SD în mod automat, fara a trece de la wince:
SD Content Maps 2019 pentru Wince:
Tucsy+BOOTLOADER
Formatul video trebuie sa fie MP4 640x480 iar audio Mp3.Altfel nu se va vedea,merge doar sunetul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu