SALUTARE

Este ora

Senzori parcare fata


Baietii imi confirma ca se pot face:

Se potrivesc senzorii frontali cu funcționarea în serie pentru modelele care au doar in spate.

Dupa ce așteptati aproximativ o lună pentru livrarea din China,încercati să instalati senzorii frontali menționați mai sus.

Totul este foarte simplu (trebuie doar sa gasiti pe unde introduceti cablul auxiliar în habitaclu ...)

Începem să dezasamblăm bara de protecție față și, odată identificate pozițiile de montare, găurim cu o freză de 18 mm (mai bine din afara spre interior, după ce marchezi centrul cu o gaură de 2 mm din interior spre exterior, în acest fel nu stricăm vopseaua de pe bara de protecție).

Apoi continuați cu fixarea cu lipici sau rășină a suporturilor furnizate în kit pentru noii senzori. Aveți grijă la orientare,sa nu trebuiasca sa ii dezlipiti pentru ai refixa corect.

Direcția corectă este cu conectorul senzorului spre marginea exterioară a barei de protecție (dreapta spre dreapta și stânga spre stânga).

Treceți apoi la introducerea cablajului în habitaclu care va trece prin compartimentul motorului (folositi orificiul deja prezent pe partea dinspre frână unde există cablarea principală).

Există doi conectori, cel care ne interesează este cel superior. Dacă te uiți cu atenție la conectorul scos din locatia sa, vei observa că.....cablarea care ajunge de la unitatea de control este completă, în timp ce conectorul din cutia de joncțiune are doar pinii cablului pentru opționalele montate în mașină, celelalte sunt goale.

Ne interesează al doilea rând de cabluri și, în special, cablul negru cu linii roz, galbene și roz. La acestea vom conecta cablul furnizat în kitul senzorului, în timp ce masa va fi fixată pe caroserie prin "ochiul" prezent.

După acest aceea, reasamblați totul și bucurați-vă de senzorii frontali care funcționează perfect cu tabloul de bord.

link 1

https://s.click.aliexpress.com/e/NU5iga6M

link 2

https://s.click.aliexpress.com/e/FGBVTGik
















Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu